Jeep Forhandler

2016_wrangler_unlimited_all_weatherBergheim Auto-Salg Oslo AS ble etablert i 1979 i Ensjøveien 4. Her i bilbyen på Ensjø har vi et komplett bilanlegg med salg, verksted og delelager. Våre medarbeidere har flere tiår med erfaring i det norske markedet. Vi har lang erfaring innen salg av både nye og brukte Jeeper, samt service av dem. Vi har nesten 40 år med erfaring med det vi driver med.

Bergheim er en stolt Jeep forhandler. Jeep tilbyr offroad biler i verdensklasse. og vi er stolte av å kunne tilby de følgende modellene:
Jeep Cherokee – Jeep Cherokee – Velutstyrt fra topp til tå. Jeep Cherokee er selve essensen av Jeep. Perfekte 4×4-egenskaper med et distinkt, agressivt utseende – den perfekte offroader.
Jeep Grand Cherokee – Grand Cherokee Summit – Mest belønnede SUV noensinne. Et selvsikkert og elegant utvendig design utstråler styrke fra alle vinkler. Grand Cherokee har premium styling detaljer, inkludert ny og moderne grill, frontlykter, tåkelys og stilfulle kromdetaljer. Her får du det du fortjener, med tusenvis av små detaljer, håndsydde sting og krommelementer. Overland og Summit flytter alle passasjerer til en egen verden av luksus.
Jeep Renegade – Ser du familielikheten? Fra grillen – til de runde frontlyktene – Den nye Jeep Renegade er definitivt en Jeep! Uansett om du er på fjellet, nær sjøen eller i byen er Renegade klar. Autentisk, spennende og energisk.
Jeep Wrangler Unlimited Sahara – En tøff, autentisk legende som er skapt for å dominere terrenget og de åpne veiene. Jeep Wrangler Unilimited er bygd for å gjøre en hver dag bak rattet til et spennende eventyr.

For ytterligere informasjon om bilene, klikk på lenkene eller kontakt oss via vårt kontaktskjema.

Vi tilbyr service på de fleste Jeep modeller. Vi har spesialkompetanse når det kommer til service for bilmerkene vi forhandler.  Vi leverer også deler til de fleste modeller fra Jeep. Man ser i dag at det kan være problem med utgåtte deler til enkelte eldre modeller. Gjennom vårt utmerkede sporingssystem i USA kan vi finne det meste (både nytt og brukt). Deler sendes fra våre leverandører i USA luftfrakt ekspress samt ukentlig fly sendinger. I tillegg har vi sjøfrakt hver måned for større deler.

I tillegg til å være en Jeep forhandler, er vi også forhandler av andre bilmerker. Klikk her for å gå til forsiden og se våre andre bilmerker.