Chevrolet Forhandler

Silverado1Bergheim Auto-Salg Oslo AS ble etablert i 1979 i Ensjøveien 4. Her i bilbyen på Ensjø har vi et komplett bilanlegg med salg, verksted og delelager. Våre medarbeidere har flere tiår med erfaring i det norske markedet. Vi har lang erfaring innen salg av både nye og brukte Chevrolet biler, samt service av dem.

Vi har nesten 40 år med erfaring med bilmerker fra General Motors. General Motors er et amerikansk bilkonsern. De eier mange bilmerker, og et av dem er Chevrolet.
Bergheim er da blitt en stolt Chevrolet forhandler.

Vi tilbyr følgende modeller:
Chevrolet Silverado – Nye Chevrolet Silverado LTZ Pick-Up – 5,3L V8 EcoTec. Den velkjente arbeidshesten til Chevrolet har blitt ny!
Chevrolet Tahoe – Nye Chevrolet Tahoe fikk en velfortjent ansiktsløftning i 2015 og har blitt overhalt i alle ledd fra eksteriør til interiør! Bilen er å få som 2-seters varebil, eller som 7-seters personbil.
Chevrolet Suburban – Nye Chevrolet Suburban fikk som sin lillebror Tahoe en velfortjent ansiktsløftning i 2015 og har blitt overhalt i alle ledd fra eksteriør til interiør! Bilen er å få som 2-seters varebil, eller som 7-seters personbil.
Corvette C7 Stingray – Den nye Corvette C7 Stingray er en herlig nyvinning av den klassiske Stingray som ble lansert i 1963. Bilen har fått en fullstendig overhaling og er en kjøremaskin av dimensjoner! Den nye Stingray har høstet fantastisk kritikk fra entusiaster og bilmagasiner verden over.

For ytterligere informasjon om bilene, klikk på lenkene eller kontakt oss via vårt kontaktskjema.

Vi tilbyr service på de fleste Chevrolet modeller. Vi har spesialkompetanse når det kommer til General Motors sine bilmerker. Vi leverer også deler til de fleste modeller fra General Motors. Man ser i dag at det kan være problem med utgåtte deler til enkelte eldre modeller. Gjennom vårt utmerkede sporingssystem i USA kan vi finne det meste (både nytt og brukt). Vi har også delekataloger til alle GM-modellene fra tidlig 70-tallet og våre medarbeidere har årtier med erfaring. Deler sendes fra våre leverandører i USA luftfrakt ekspress samt ukentlig fly sendinger. I tillegg har vi sjøfrakt hver måned for større deler.

I tillegg til å være en Chevrolet forhandler, er vi også forhandler av andre bilmerker. Klikk her for å gå tilbake til forsiden og se våre andre bilmerker.