Bruktbil Oslo

Doblo Toppbilde

Bergheim ble etablert i 1979 i Ensjøveien 4. Her i bilbyen på Ensjø har vi et komplett bilanlegg med salg, verksted og delelager. Bergheim har vært en bilforhandler i nesten 40 år i det norske markedet. Våre ansatte har vært bilforhandlere i flere tiår. Vi har lang erfaring innen salg av både amerikanske biler og internasjonale biler, samt service av dem.

Er du på utkikk etter bruktbil i Oslo? Vi har integrert vår finn.no side til våre nettsider, så våre nettsider alltid er oppdatert med våre nyeste tilbud. Som bilforhandlere er det viktig for oss at kunden alltid har de nyeste tilbudene og informasjonen vi har lagt ut. Mere om dette finner du på bunnen av siden.

Service

Bergheim selger bruktbiler i Oslo, men vi tar oss også av service av din bil. Alle typer service og vedlikeholdsprogram kan utføres og vi formidler karosseriskader til verksted som imøtekommer dagens høye kvalitetskrav. Våre sertifiserte teknikere er alltid oppdatert på alle aktuelle modeller og bruker kun spesialverktøy og originaldeler som er anbefalt av produsenten. Ved bruk av produsentens vedlikeholdsprogram sikrer du at bilen din alltid er i drift- og sikkerhetsmessig forsvarlig stand. I tillegg tar vi hensyn til de vanskelige vær -og kjøreforhold avhengig av bilmodell, type kjøring og kilometerstand. Det er viktig at disse intervallene blir fulgt og at smøremidler som benyttes imøtekommer produsentens krav. Dette er særlig viktig når det gjelder motoroljer. Det er i dag en rekke kvalitetskrav som skal oppfylles. Vi vet hva som skal brukes.

Har du spørsmål angående bruktbil Oslo? Vil du kjøpe, eller selge oss din bruktbil? Da kan du kontakte oss her.

 

Våre bruktbiler i Oslo