Bilverksted Oslo

verksted_med_spesialkompetanse

Bergheim er et bilverksted i Oslo som utfører alle typer service og vedlikeholdsprogram. Våre sertifiserte teknikere er alltid oppdatert på alle aktuelle modeller og bruker kun spesialverktøy og originaldeler som er anbefalt av produsenten.

Bergheim ble etablert i 1979 i Ensjøveien 4. I vår bilby på Ensjø har vi et komplett bilanlegg med salg, verksted og delelager. Vi er et bilverksted i Oslo for både nye og brukte biler.

Service

Som ditt lokale bilverksted i Oslo utfører Bergheim også service av biler. Vi utfører alle typer service og vedlikeholdsprogrammer og formidler karosseriskader til verksted som imøtekommer dagens høye kvalitetskrav. Våre sertifiserte teknikere er alltid oppdatert på alle aktuelle modeller, og bruker kun spesialverktøy og originaldeler som er anbefalt av produsenten.

Ved å bruke produsentens vedlikeholdsprogram, sikrer du at bilen din er i drift- og sikkerhetsmessig forsvarlig stand. I tillegg tar vi hensyn til vanskelige vær- og kjøreforhold ut i fra din bilmodell, type kjøring og kilometerstand. Vårt bilverksted i Oslo ønsker å følge disse intervallene godt opp, og sørge for at smøremidler som benyttes imøtekommer produsentens krav. Dette er særlig viktig når det gjelder motoroljer.

I dag finnes det en rekke kvalitetskrav som skal oppfylles og vi vet hvilke produkter som skal brukes. Vi er spesialist når det kommer til å være et Chevrolet verksted. Ta gjerne kontakt med vårt bilverksted dersom du lurer på noe.

Periodisk Kontroll (EU kontroll)

Som ditt lokale bilverksted i Oslo utfører vi EU-kontroll på bilen din. Dersom du allerede er en servicekunde, kan vi automatisk kalle inn bilen til kontroll før forfall på SMS. Vi kjenner produsentens toleransegrenser og slitasjegrad og kan gi deg et overslag på hva som bør repareres. En EU-kontroll består av en trafikksikkerhetsdel og en miljødel. I trafikksikkerhetsdelen kontrolleres blant annet lys, sikt og bremser. I miljødelen måles støy og avgasser.

EU-kontroll kan utføres inntil 4 måneder før forfall. Derfor kan vi planlegge og tilpasse kontrollen i forbindelse med en rutineservice eller legge den til en periode hvor du ikke har behov for bil. Slik kan vårt bilverksted i Oslo gjøre EU-kontrollen enklere og rimeligere for deg. Som regel skal alle personbiler og varebiler kontrolleres første gang i det fjerde kalenderåret etter registreringsåret og deretter annethvert år.

Montering av gassanlegg

De aller fleste biler kan i dag enkelt bygges om til gassdrift. Du får da en bil med to parallelle drivstoffsystem. Ønsker du å installere et gassanlegg i bilen din, kan vårt bilverksted i Oslo montere en ekstra tank og rørsystem i bilen. Dermed kan du selv velge om du vil kjøre på gass eller bensin.

Ved å bytte til gassanlegg får du et mye rimeligere drivstoff enn bensin. Du får i tillegg lavere utslipp av skadelige avgasser og partikler enn ved bensin og diesel. I dag er gass det mest miljøvennlige fossile drivstoff som finnes og gassdriften vil ikke virke inn på bilens originale drivstoffsystem. Vårt bilverksted i Oslo monterer gassanlegg på både store og små biler. Hvis du kjører mer enn 15 000 km i året og har en bil med normal størrelse vil du merke forskjellen i kostnader over tid. Kjører du derimot en stor bil med høyt forbruk av drivstoff vil du merke forskjellen tidligere.

Chevrolet

Vårt bilverksted i Oslo har nesten 40 års erfaring for General Motors, en av verdens største bilprodusenter. Vi har derfor lang erfaring innen Chevrolet biler. I tillegg til å utføre service på dem, er vi også en stolt forhandler av Chevrolet.

Vårt bilverksted i Oslo tilbyr følgende modeller:

Vårt bilverksted har spesialkompetanse når det kommer til General Motors sine bilmerker, og leverer til de fleste modeller ved siden av servicearbeid. Takket være vårt utmerkede sporingssystem i USA, kan vi finne det meste av bildeler, både brukt og nytt. Vi har også delekataloger til alle GM-modellene fra tidlig 70-tallet og våre medarbeidere har tiår med erfaring. Delene sendes fra våre leverandører i USA, både med ukentlige og ekspres flyvninger. Ønsker du mer informasjon om våre Chevrolet-biler? Kontakt vårt bilverksted i Oslo gjennom dette kontaktskjema.

Bergheim er et bilverksted i Oslo med lang erfaring i det norske markedet. Vi er eksperter på amerikanske biler og forhandler både nye og brukte biler.