Bilforhandlere i Oslo

Jeep_Grand_Cherokee_Cover

Bergheim ble etablert i 1979 i Ensjøveien 4. Her i bilbyen på Ensjø har vi et komplett bilanlegg med salg, verksted og delelager. Bergheim har vært en bilforhandler i nesten 40 år i det norske markedet. Våre ansatte har vært bilforhandlere i flere tiår. Vi har lang erfaring innen salg av både amerikanske biler og internasjonale biler, samt service av dem. Vårt hovedfokus ligger på Amerikanske biler.
Bergheim Auto-Salg er en bilforhandler både for nye biler og bruktbiler.

Vi tilbyr nye biler i en stor rekke forskjellige merker. Vi tilbyr biler fra Chevrolet, Dodge, Ford, Cadillac, Fiat, Isuzu, Corvette og Jeep.

Vi tilbyr en stor rekke forskjellige typer og merker når det kommer til bruktbiler. På bruktbil siden vår kan du holde deg oppdatert. Vi har integrert vår finn.no side til våre nettsider, så våre nettsider alltid er oppdatert med våre nyeste tilbud. Som bilforhandlere er det viktig for oss at kunden alltid har de nyeste tilbudene og informasjonen vi har lagt ut.

Vårt siste satsningsområde er Ford-US. Ford har modeller som passer ypperlig i Norge og når Ford F150er den mest solgte bilen i USA (820.000 i 2016), så vet vi at Norge er et interessant område for denne modellen. Deler til US-modeller skaffer vi direkte fra våre leverandører i USA.

Isuzu har vært en trofast arbeidshest på det norske marked i mange år, men også den trenger service fra tid til annen. Vi bistår deg her med høyt kvalifiserte folk som kan Isuzu.

Fiat’s kommersielle kjøretøy (vare- og lette lastebiler) er også et merke som vi betjener. Har du spørsmål, ta kontakt for en uforbindtlig prat.

Service

Bergheim er en bilforhandler, men vi tar også service av biler. Alle typer service og vedlikeholdsprogram kan utføres og vi formidler karosseriskader til verksted som imøtekommer dagens høye kvalitetskrav. Våre sertifiserte teknikere er alltid oppdatert på alle aktuelle modeller og bruker kun spesialverktøy og originaldeler som er anbefalt av produsenten. Ved bruk av produsentens vedlikeholdsprogram sikrer du at bilen din alltid er i drift- og sikkerhetsmessig forsvarlig stand. I tillegg tar vi hensyn til de vanskelige vær -og kjøreforhold avhengig av bilmodell, type kjøring og kilometerstand. Det er viktig at disse intervallene blir fulgt og at smøremidler som benyttes imøtekommer produsentens krav. Dette er særlig viktig når det gjelder motoroljer. Det er i dag en rekke kvalitetskrav som skal oppfylles. Vi vet hva som skal brukes.

Nedenfor er en liste over de bilene vi tilbyr

Chevrolet:
Silverado
Tahoe
Suburban

Jeep:
Grand Cherokee
Wrangler
Renegade
Cherokee

Cadillac:
Escalade

Isuzu:
D-Max

Fiat:
Doblo
Ducato
Fullback
Talento

Corvette:
Stingray C7

Dodge:
RAM 1500

Ford:
Ford F150

Som bilforhandlere har vi perfeksjonert oss på det norske markedet etter 40 år med import av biler og deler fra USA. Vi leverer deler til de fleste modeller fra General Motors, Jeep, Chrysler og Ford. Man ser i dag at det kan være problem med utgåtte deler til enkelte eldre modeller. Gjennom vårt utmerkede sporingssystem i USA kan vi finne det meste (både nytt og brukt). Vi har også delekataloger til alle GM-modellene fra tidlig 70-tallet og våre medarbeidere har årtier med erfaring. Deler sendes fra våre leverandører i USA luftfrakt ekspress samt ukentlig fly sendinger. I tillegg har vi sjøfrakt hver måned for større deler.