Bilforhandler

Toppbilde2

Bergheim er en bilforhandler i Oslo for både nye og brukte biler. Vi har også et komplett bilanlegg med salg, verksted og delelager i vår bilby på Ensjø. Vårt hovedfokus ligger på amerikanske biler.

 

Vi har klassikerne som aldri går av moten

Drømmer du om en klassiker fra gigantene Jeep, Chevrolet, Dodge og Mercedes-Benz? Da er du kommet til rett sted. Vi er en bilforhandler som tar stolthet i å alltid et stort utvalg av populære og velstelte bruktbiler.

Ta en titt på vår oppdaterte liste her, eller besøk vår store utstilling av biler på Ensjø i Oslo. En av våre hyggelige selgere gir deg gjerne en prisvurdering av din innbyttebil. Vi kan også ordne gunstige finansierings- og forsikringsordninger for deg. Du finner også en oppdatert liste på Finn.no, så om du først er innom der og surfer etter en ny bil må du gjerne besøke oss der også.

Vårt siste satningsområde er Ford-US. Disse modellene passer også ypperlig i Norge, og ettersom Ford F150 var den mest solgte bilen i USA i 2016, vet vi at det også finnes et interessant område for denne modellen også i Norge. Ta gjerne kontakt med vår bilforhandler dersom du er nysgjerrig på hvilke modeller vi har inne.

 

Bytt inn bilen med en ny modell

Vår bilforhandler har også et bredt utvalg av nye biler. Blant våre merker finner du Chevrolet, Dodge, Ford, Cadillac, Fiat, Isuzu, Corvette og Jeep.

Fra og med 1.juni 2017 kan biler som har vært registrert i USA og Canada importeres til Norge på lik linje med bruktimport fra Europa, uten at det må bygges om. Det betyr med andre ord at amerikanske biler er akseptert med de originale lyktene, sideblinklysene og annet utstyr som tidligere ikke var godkjent her hjemme i Norge.

Dermed har det aldri vært lettere å importere biler fra USA, uten noen som helst form for ombygging. Bergheim er en bilforhandler som nettopp spesialiserer seg på amerikanske biler i Norge. Hos oss finner du derfor et godt utvalg av både amerikanske biler, i tillegg til at vi har et stort delelager for bildeler dersom du trenger å erstatte utgåtte deler.

 

Bilforhandler med komplett delelager

The 2015 Silverado HD features an all-new interior that is quiet and comfortable, with ample storage for work or travel and the intuitive connectivity of Chevy MyLink. Customers can chose from gasoline, CNG or diesel power, including the legendary Duramax turbodiesel and Allison transmission.

Som erfaren bilforhandler med over 40 års erfaring, kjenner vi det norske markedet godt. Ikke bare importerer vi nye og brukte biler fra USA, vi importerer også jevnlig deler til vårt delelager.

Det betyr at vi kan levere deler til de fleste modeller fra General Motors, Jeep, Chrysler og Ford. I nyere tid har vi sett at det kan være problemer med utgåtte deler til enkelte eldre modeller. Gjennom vårt utmerkede sporingssystem i USA kan vi finne det meste du har behov for, enten det er nye eller brukte deler.

Hver uke får vi ekspresslevering med fly av deler, i tillegg til ukentlige flyleveranser samt gjennom sjøfrakt hver måned av større deler. Det gjør at vi kan sende deler hver dag – til hele landet.

 

Vi foretar service på bilen din

Ved siden av å være en bilforhandler, utfører Bergheim også service av biler. Vi utfører alle typer service og vedlikeholdsprogrammer og formidler karosseriskader til verksted som imøtekommer dagens høye kvalitetskrav. Våre sertifiserte teknikere er alltid oppdatert på alle aktuelle modeller, og bruker kun spesialverktøy og originaldeler som er anbefalt av produsenten.

Ved å bruke produsentens vedlikeholdsprogram, sikrer du at bilen din er i drift- og sikkerhetsmessig forsvarlig stand. I tillegg tar vi hensyn til vanskelige vær- og kjøreforhold ut i fra din bilmodell, type kjøring og kilometerstand. Som din lokale bilforhandler ønsker vi å følge disse intervallene godt opp, og sørge for at smøremidler som benyttes imøtekommer produsentens krav. Dette er særlig viktig når det gjelder motoroljer.

I dag finnes det en rekke kvalitetskrav som skal oppfylles. Vår bilforhandler i Oslo vet hva som skal brukes. Vi er spesialist når det kommer til å være et Chevrolet verksted. Ta gjerne kontakt med vårt bilverksted dersom du lurer på noe.

 

Montering av gassanlegg

De aller fleste biler kan i dag enkelt bygges om til gassdrift. Du får da en bil med to parallelle drivstoffsystem. Ønsker du å installere et gassanlegg i bilen din, kan vårt bilverksted i Oslo montere en ekstra tank og rørsystem i bilen. Dermed kan du selv velge om du vil kjøre på gass eller bensin.

Ved å bytte til gassanlegg får du et mye rimeligere drivstoff enn bensin. Du får i tillegg lavere utslipp av skadelige avgasser og partikler enn ved bensin og diesel. I dag er gass det mest miljøvennlige fossile drivstoff som finnes og gassdriften vil ikke virke inn på bilens originale drivstoffsystem. Vårt bilverksted i Oslo monterer gassanlegg på både store og små biler. Hvis du kjører mer enn 15 000 km i året og har en bil med normal størrelse vil du merke forskjellen i kostnader over tid. Kjører du derimot en stor bil med høyt forbruk av drivstoff vil du merke forskjellen tidligere.

 

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Dersom du er på jakt eller amerikanske biler, er vi en bilforhandler for deg! Kom innom vårt billager på Ensjø, eller send oss en forespørsel på nett. Vi gleder oss til å høre fra deg!