Bilforhandler Oslo

Fiat_Talento_toppbilde

Bergheim ble etablert i 1979 i Ensjøveien 4. I vår bilby på Ensjø har vi et komplett bilanlegg med salg, verksted og delelager. Vi er en bilforhandler i Oslo for både nye og brukte biler.

Våre bruktbiler

Bergheim er en bilforhandler i Oslo som selger og bytter inn  bruktbiler. Vi har til enhver tid et stort utvalg av gode bruktbiler. Se en oppdatert liste her. Du er selvsagt også velkommen til å besøke vår store utstilling av biler på Ensjø i Oslo. Her vil en av våre hyggelige selgere ta deg godt imot og gir deg gjerne en prisvurdering av din innbyttebil.

Vår bilforhandler i Oslo har alltid en gunstig finansierings- og forsikringsløsning til deg. Vi har bilmerker som Isuzu, Ford, Jeep, Chevrolet, Subaru, Mercedes-Benz og Nissan.

Montering av gassanlegg

De aller fleste bensinbiler kan enkelt bygges om til gassdrift. Du får da en bil med to parallelle drivstoffsystem. Vår bilforhandler i Oslo monterer en ekstra tank og rørsystem i bilen, og du kan selv velge om du vil kjøre på gass eller bensin.

Fordelen med gassanlegg er at gass, eller propan, er et rimelige drivstoff enn bensin. I tillegg har gass lavere utslipp av skadelige avgasser og partikler enn bensin og diesel. Gass er faktisk det mest miljøvennlige fossile drivstoff som finnes og gassdriften virker ikke inn på bilens originale drivstoffsystem.

Dersom du kjører mer en 15 000 km i året og har en bil med normal størrelse, vil montering av gassanlegg være lønnsomt etter kort tid. Kjører du en stor bil med høyere forbruk, investeringen bli lønnsom raskere. Ta kontakt med vår bilforhandler i Oslo dersom du ønsker å vite mer om montering av gassanlegg. Vi er offisiell forhandler av PRINS gassanlegg.

Delelager

Vår bilforhandler i Oslo har drevet med import av biler og deler fra USA i 40 år og kjenner det norske markedet godt. Vi leverer deler til de fleste modeller fra General Motors, Jeep, Chrysler og Ford. Man ser i dag at det kan være et problem med utgåtte deler til enkelte eldre modeller. Gjennom vårt utmerkede sporingssystem i USA kan vi finne det meste av deler, både nytt og brukt.

Vi har også delekataloger til alle GM-modellene fra tidlig 70-tallet og våre medarbeidere har tiår med erfaring. Delene sendes fra våre leverandører i USA luftfart ekspress og ukentlige flysendinger. I tillegg har vi sjøfrakt hver måned for større deler. Som din lokale bilforhandler i Oslo hjelper vi deg gjerne dersom du trenger deler til din amerikanske bil.

Service

Ved siden av å være en bilforhandler i Oslo, utfører Bergheim også service av biler. Vi utfører alle typer service og vedlikeholdsprogrammer og formidler karosseriskader til verksted som imøtekommer dagens høye kvalitetskrav. Våre sertifiserte teknikere er alltid oppdatert på alle aktuelle modeller, og bruker kun spesialverktøy og originaldeler som er anbefalt av produsenten.

Ved å bruke produsentens vedlikeholdsprogram, sikrer du at bilen din er i drift- og sikkerhetsmessig forsvarlig stand. I tillegg tar vi hensyn til vanskelige vær- og kjøreforhold ut i fra din bilmodell, type kjøring og kilometerstand. Som din lokale bilforhandler i Oslo ønsker vi å følge disse intervallene godt opp, og sørge for at smøremidler som benyttes imøtekommer produsentens krav. Dette er særlig viktig når det gjelder motoroljer.

I dag finnes det en rekke kvalitetskrav som skal oppfylles. Vår bilforhandler i Oslo vet hva som skal brukes. Vi er spesialist når det kommer til å være et Chevrolet verksted. Ta gjerne kontakt med vårt bilverksted dersom du lurer på noe.

Bergheim er en bilforhandler i Oslo med lang erfaring i det norske markedet. Vi er eksperter på amerikanske biler og forhandler både nye og brukte biler.