Jeep Cherokee

Jeep Cherokee – Velutstyrt fra topp til tå. Jeep Cherokee er selve essensen av Jeep. Perfekte 4×4-egenskaper med et distinkt, agressivt utseende – den perfekte offroader. Vil du ha en bil skapt for terrenget og for utfordringer? Vær så god!

Bilen kommer med blant annet:
– Personlige instrumentgrupper
– Nøkkelløst Enter’n’Go™
– Uconnect® 8.4″touchskjerm
– Mellom 412 liter og 1267 liter bagasjeplass
– Kollisjonsvarsling
– Blindsonevarsling
– Ryggekamera
– Over 2,3 tonn hengervekt – klassens høyeste

Stilrent og sofistikert interiør
Oppdag en førerorientert kupé, spekket av teknologi som er enkel i bruk. Sett deg inn i setene laget av luksuriøst Nappa-skinn. Setene i utstyrsmodellen Limited er elektrisk justerbare og oppvarmede. De har til og med innebygget kjøling, for de ekstra varme sommerdagene. Baksetene har 60/40-splitt, og kan også justeres i lengderetningen.Hver centimeter av nye Cherokee har blitt nøye gjennomgått i designfasen for å gi best mulige ytelser. Undersøk den i detalj, fra den ikoniske Jeep-grillen til de moderne LED-lyktene. Legg også merke til det store doble CommandView panoramasoltaket som gir lys i kupeen

Med plass til alt
Cherokee har allsidigheten og fleksibiliteten til å passe din livsstil. Om du skal ha plass til barn og mange leker eller fritidsutstyr passer Cherokee ditt bruk.
Cherokee har over 70 sikkerhetsløsninger for å gi deg og dine medpassasjerer en trygg og sikker reise. Blant annet parkeringssystemet med ultrasoniske sensorer som aktivt hjelper sjåføren med enkelt å finne parkeringsplasser. Nye Jeep Cherokee er den sikreste bilen i sin klasse som er testet i Euro Ncap.

Last ned produktinfo


+ Tilbehør

Se tilbehøret her

+ Ryggekamera

Cherokee har helt nye ParkView® ryggekamera med ParkSense® ryggesystem som gir deg en video av hva som skjer bak bilen, sammen med effekter som viser hvor distansen mellom bilen og diverse objekter.
Grand Cherokee Ryggekamera

+ Blindsonevarsling

Disse systemene overvåker kontinuerlig avstanden mellom bilen og andre kjøretøy. Når noe befinner seg i en blindsone, lyser et ikon i sidespeilet.
Cherokee blindsonevarsling

Send oss en forespørsel

Vennligst fyll ut feltene merket*

foresporsel
Sending

Galleri