Bildeler

top3

Hos Bergheim kan du kjøpe bildeler til de fleste modeller fra General Motors, Jeep, Chrysler og Ford. Vi har nesten 40 års erfaring som bilverksted og bilforhandler i Oslo, og utfører alle typer service og vedlikeholdsprogram. Kom gjerne innom for å prate om bildeler, eller send oss en forespørsel via nettsiden vår.

Delelager

Etter å ha drevet med import av biler og bildeler fra USA i nesten 40 år, har vi god kjennskap til både det norske og amerikanske markedet. På vårt delelager har vi deler fra biler som ble produsert helt tilbake til 1970-tallet. Gjennom vårt utmerkede sporingssystem i USA kan vi finne det meste av gamle og nye deler. Du trenger derfor ikke være bekymret for å bli skuffet, dersom du trenger bildeler til modeller som er utgått. Vi leverer eldre og nyere bildeler til modeller fra følgende merker:

Amerikanske bildeler sendes fra våre leverandører i USA med flyekspress, samt med ukentlige luftfart. I tillegg til dette har vi sjøfrakt hver eneste måned for større bildeler. Du trenger derfor ikke å forvente lang leveringstid på bildeler fra Bergheim. Vi skaffer deg det du trenger innen en rimelig tid, slik at du kan fokusere på det aller viktigste: å komme deg fra A til B i en trygg og sikker bil.

Har du noen spørsmål angående bildeler? Vi har detaljert kjennskap til markedet etter å ha vært i bransjen i 40 år. Vi elsker å snakke om biler og bildeler, og vi kan svare deg på alt du måtte lure på. Kontakt oss i dag ved å klikke her.

delelager

Amerikanske biler

Bergheim er eksperter på amerikanske biler. Vi har lang erfaring med salg og service av amerikanske og internasjonale biler. Vi har spesialisert oss på biler og bildeler fra det amerikanske bilkonsernet General Motors, samt noen andre internasjonale merker som Fiat og Isuzu. Her kan du lese mer om amerikanske biler fra Bergheim.

Hva er det som er så spesielt med amerikanske biler? Eldre, amerikanske biler er helt særegne, både i hvordan de ser ut og hvordan de fører seg. Selv de som ikke har noen spesiell interesse for motoriserte kjøretøy, kan ha et ønske om å kjøre i en gammel, amerikansk bil på viktige merkedager som bryllup eller konfirmasjon. Noen bruker amerikanske biler som samleobjekt, og dette er ikke bare en morsom og givende fritidssyssel, men et godt investeringsobjekt. Noen av de klassiske bilene kan vise seg å bli enda mer verdifulle i fremtiden. Dette forutsetter så klart godt stell av bilen, og her kommer vi i Bergheim inn i bildet. Vi hjelper deg med å finne bildeler til amerikanske biler produsert så langt tilbake som på tidlig 1970-tallet, og vi utfører alle former for service. I tillegg driver vi med kjøp og salg av amerikanske biler. Du kan derfor stole på at bilen din er i trygge hender hos oss – vi kan alt amerikanske biler og bildeler.

Jeep_grand_cherokee_fog_lamps_sidebar

Service og vedlikeholdsprogram

Det er i dag en rekke kvalitetskrav som må oppfylles for at en bil skal være sikker i drift. Regelverket blir stadig utbedret, og det er derfor viktig at du bruker et autorisert og oppdatert verksted som kan utføre vedlikehold og service på bilen din. Hos Bergheim kan du være sikker på at vi vet hva som skal gjøres, og at vi utfører all service og vedlikehold på en sikker, grundig og forsvarlig måte. Hos oss kan du blant annet få hjelp med:

Vi utfører alle typer service og vedlikeholdsprogram, og vi formidler karosseriskader til bilverksted. Våre sertifiserte teknikere er alltid oppdatert på alle aktuelle modeller, slik at vi kan imøtekomme dagens høye krav til kvalitet på biler og bildeler. Våre medarbeidere bruker kun spesialverktøy og originale bildeler som er anbefalt av produsenten.

Ved å bruke produsentens vedlikeholdsprogram, sikrer vi at bilen din alltid er i drifts- og sikkerhetsmessig forsvarlig stand. Vi tar også hensyn til de vanskelige vær- og kjøreforholdene i Norge, avhengig av bilmodell og kilometerstand. En bil i Norge må blant annet utstå snø og regn, og den må kjøre på saltede veier store deler av året. Dette sliter både på bil og bildeler, og det kan fort oppstå rustskader. Det er viktig at intervallene i vedlikeholdsprogrammet blir fulgt, og at det benyttes smøremidler som imøtekommer produsentens krav for at alle bildeler skal være i topp stand. Dette er særlig viktig blant annet når det gjelder motoroljer.

Har du spørsmål angående service, vedlikehold eller reparasjon, er du velkommen til å ta kontakt med vårt bilverksted. Send oss en forespørsel i dag, og motta et godt tilbud på pris.

Periodisk kontroll

Hvis du allerede er servicekunde hos oss, kan vi automatisk kalle inn til periodisk kontroll (EU-kontroll) før forfall på SMS. Vi kjenner produsentens toleransegrenser og slitasjegrad på bil og bildeler, og kan gi deg et overslag på hva som bør repareres. EU-kontrollen kan utføres inntil fire måneder før forfall, og derfor kan vi planlegge kontrollen slik at det passer ditt tidsskjema eller legge det til en rutineservice.

Usikker på når neste forfallsdato er? Sjekk fristen for EU-kontroll hos Statens Vegvesen.

Hvem er Bergheim?

Bergheim Auto-Salg Oslo AS ble etablert i Ensjøveien 4 i 1979. Her i bilbyen på Ensjø har vi et komplett bilanlegg. Vi driver med salg, verksted og periodisk kontroll, og har et stort lager med bildeler. Vi har lang erfaring innen salg av både amerikanske og internasjonale biler, og med service av disse.

Vårt hovedfokus ligger på amerikanske biler. Vi har nesten 40 års erfaring som bilverksted for General Motors, en av verdens største bilprodusenter. I tillegg til dette er vi autorisert forhandler av Jeep og Chrysler, og vi påtar oss alle typer reparasjoner på Chrysler-kjøretøy. Etter flere tiårs erfaring med import av bildeler og biler fra USA, har vi svært god kjennskap til både det norske og amerikanske bilmarkedet. Vi har også kataloger over bildeler fra General Motors fra tidlig på 1970-tallet.

Hos Bergheim kan du kjøpe bruktbiler av topp kvalitet fra en rekke forskjellige produsenter. Klikk her for å se oversikt over bruktbiler i Oslo. Listen er alltid oppdatert, slik at du kan finne de mest relevante tilbudene.