Amerikanske bildeler

top3verkested-featured

Bergheim Auto-Salg Oslo AS ble etablert i Ensjøveien 4 i 1979. Her i bilbyen på Ensjø har vi et komplett bilanlegg med salg, verksted og delelager for amerikanske biler. Våre medarbeidere har flere tiår med erfaring med amerikanske bildeler i det norske markedet.

Bergheim tilbyr en lang rekke med Amerikanske biler og bildeler. Vi har spesialisert oss på biler fra det amerikanske bilkonsernet General Motors, samt noen andre internasjonale merker som Fiat og Isuzu.

Vi kjenner det norske markedet etter 40 år med import av biler og deler fra USA til Norge.

Vi leverer deler til de fleste modeller fra General Motors, Jeep, Chrysler og Ford. Man ser i dag at det kan være problem med utgåtte deler til enkelte eldre modeller. Gjennom vårt utmerkede sporingssystem i USA kan vi finne det meste av Amerikanske bildeler, både nytt og brukt.

Vi har også delekataloger til alle GM-modellene fra tidlig 70-tallet, så en av våre erfarne medarbeidere vil hjelpe deg å finne bildelene du leter etter.

Amerikanske bildeler sendes fra våre leverandører i USA med luftfrakt-ekspress, samt ukentlige flysendinger. I tillegg har vi sjøfrakt hver måned for større bildeler.

Ta kontakt med oss i dag om du har spørsmål om noen av våre bilmodeller, eller muligheten for å oppdrive Amerikanske bildeler. Vi ser frem til å hjelpe deg.