Bildeler

top3

Bergheim Auto-Salg Oslo AS ble etablert i Ensjøveien 4 i 1979. Her i bilbyen på Ensjø har vi et komplett bilanlegg med salg, verksted og et lager med bildeler. Våre medarbeidere har flere tiår med erfaring i det norske markedet. Vi har lang erfaring innen salg av både amerikanske biler og internasjonale biler, samt service av dem. Vårt hoved fokus ligger på Amerikanske biler. Vi har nesten 40 år med erfaring med det vi driver med. Vi kjenner det norske markedet etter 40 år med import av biler og bildeler fra USA. Vi leverer bildeler til de fleste modeller fra General Motors, Jeep, Chrysler og Ford. Man ser i dag at det kan være problem med utgåtte deler til enkelte eldre modeller. Gjennom vårt utmerkede sporingssystem i USA kan vi finne det meste (både nytt og brukt). Vi har også delekataloger til alle GM-modellene fra tidlig 70-tallet og våre medarbeidere har årtier med erfaring.

Bildeler sendes fra våre leverandører i USA luftfrakt ekspress samt ukentlig fly sendinger. I tillegg har vi sjøfrakt hver måned for større deler.

Service delelager

Vi har nesten 40 års erfaring som bilverksted for General Motors, en av verdens største bilprodusenter.
I tillegg er vi også autorisert Jeep/Chrysler-forhandler og påtar oss alle typer reparasjoner på Chrysler-kjøretøy.

Alle typer service og vedlikeholdsprogram kan utføres og vi formidler karrosseriskader til bilverksted som imøtekommer dagens høye kvalitetskrav. Våre sertifiserte teknikere er alltid oppdatert på alle aktuelle modeller og bruker kun spesialverktøy og originale bildeler som er anbefalt av produsenten.

Ved bruk av produsentens vedlikeholdsprogram sikrer du at bilen din alltid er i drift- og sikkerhetsmessig forsvarlig stand. I tillegg tar vi hensyn til de vanskelige vær -og kjøreforhold avhengig av bilmodell, type kjøring og kilometerstand. Det er viktig at disse intervallene blir fulgt og at smøremidler som benyttes imøtekommer produsentens krav. Dette er særlig viktig når det gjelder motoroljer. Det er i dag en rekke kvalitetskrav som skal oppfylles. Vi vet hva som skal brukes. Bergheim er spesialist når det kommer til å være et Chevrolet verksted.
Har du spørsmål om service/reparasjon, vennligst ta kontakt med vårt bilverksted.
Vi opererer pr. 1/10-16 med følgende priser:

Har du noen spørsmål angående bildeler? Kontakt oss i dag ved å klikke her.